Wie zijn wij?

Wim Gremmen maakt in zijn atelier al 30 jaar op ambachtelijke manier moderne producten van hoge kwaliteit. In het boekbinden is hij een specialist en aan zijn werk worden hoge creatieve eisen gesteld. Ter gelegenheid van dit jubileum is er in november een tentoonstelling in GRID grafisch museum Groningen. Lees meer.

Wat doen we?

Of het nu gaat om unieke exemplaren of seriewerk, het is altijd mogelijk om een product precies op je wensen af te stemmen: de grootte, de gebruikte materialen, de kleuren en de vorm. Boekbindatelier Wim Gremmen maakt meer dan alleen boeken. Op deze site maak je niet alleen kennis met de boekbinder, maar ook met de grote verscheidenheid aan producten van het boekbindatelier. Meer weten?

BEKIJK ATELIER

Waar werken we?

Het boekbindatelier  is gehuisvest in Stedum, een prachtig dorp op het Hoogeland van Groningen. Ons adres is:
Boekbindatelier Wim Gremmen
Hoofdstraat 45
9921 PA Stedum
tel. 0596 – 551 588
E-mail: info@boekbindatelier.nl

 

Een greep uit de portfolio

 

GELEGENHEIDSBOEKEN

Ter gelegenheid van jubilea, afscheid of promotie wordt vaak een boek gemaakt voor de betreffende persoon. Het gaat meestal om een of twee exemplaren speciaal voor de gelegenheid samengesteld en gebonden.

Lees verder

BIBLIOFIELE BOEKEN

Wim Gremmen is gespecialiseerd in het ontwerpen en binden van moderne bibliofiele uitgaven. Hij werkt vaak samen met kunstenaars, fotografen en grafisch ontwerpers, maar geeft ook bibliofiele boeken uit in eigen beheer.

Lees verder

MINIATUURBOEKJES

Wim Gremmen is gespecialiseerd in miniatuurboekjes die hij sinds de start van het atelier heeft ontwikkeld samen met uitgeverij Philip Elchers. Het binden van miniatuurboeken vraagt om speciaal materiaal èn speciale vaardigheden.

Lees verder